Uw mening over het centrum van het dorp? Vertel het PE!

geplaatst in: 2008 | 0

Progressief Ermelo wil graag de mening van de Ermelo-ers horen. En verantwoorden wat ze gedaan heeft. Regelmatig zoeken de raadsleden van PE daarom locaties op waar veel mensen komen. In het kader van ‘het rondje Ermelo’ staat Progressief Ermelo komende zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur in de Enk.  Het onderwerp dit keer is ‘Hoe beleeft u het centrum van Ermelo’.

Vorige week heeft de Ondernemersvereniging Ermelo (OVE) een onderzoek gedaan naar de sterke en zwakke punten van het centrum van Ermelo. Ook is men met verschillende politieke partijen op stap geweest. Aanleiding voor Progressief Ermelo om ook eens wat vragen te stellen aan de bezoekers van het centrum.

Zo zal PE vragen hoe men naar het centrum gekomen is, per auto of per fiets en waarom men nu juist het centrum van Ermelo bezoekt.
Ook zal nagevraagd worden of men uit Ermelo komt of dat men als bezoeker van elders of als vakantieganger aanwezig is.

De verzamelde informatie gebruiken de raadsleden bij hun werk in de gemeenteraad. Tevens zal de uitslag van het onderzoekje van PE aangeboden worden aan de OVE
Progressief Ermelo wil graag horen wat er leeft, ook buiten de verkiezingstijd. Nu gaat het over het centrum, maar vragen of opmerkingen over andere onderwerpen zijn ook van harte welkom.