Test een Segway bij PE!

geplaatst in: Verkiezingen | 0

Op de zaterdagen 20 en 27 februari kunnen inwoners van Ermelo groen vervoer testen bij Progressief Ermelo: een Segway.
De lokale progressieve partij staat dan op het Pauwenplein met een verkiezingskraam en dit speciale, elektrisch aangedreven, zelfbalancerend, eenpersoons vervoermiddel. Een snelle en groene manier van mobiliteit, geheel passend bij waar Progressief Ermelo voor staat.
Iedereen van 16 jaar en ouder kan de Segway zelf proberen, getrainde leden van PE zorgen voor begeleiding.

Besturing Segway
De gebruiker bestuurt het apparaat door het verplaatsen van het lichaamsgewicht. Door naar voren te leunen laat men de Segway voorwaarts bewegen en door achterwaarts te leunen laat men hem naar achteren rijden. Hij stopt als men rechtop gaat staan. Door aan de handgreep te draaien laat men de Segway naar links of naar rechts draaien.
Met de Segway mag op de openbare weg gereden worden.

PE ook weer in de wijken
Behalve op het Pauwenplein is Progressief Ermelo deze zaterdagen ook in de wijken te vinden. Op de fiets gaan leden van de partij vanaf de verkiezingskraam op pad. Geheel in de traditie van de bezoeken in het dorp in de afgelopen vier jaar. PE was toen regelmatig op diverse plekken in het dorp om naar inwoners te luisteren. Want ook buiten verkiezingstijd telt de mening van de inwoners voor de Progressieven.

En op de markt
PE-ers zijn ook op dinsdag 23 februari en dinsdag 2 maart op de wekelijks warenmarkt te vinden. Vanaf 9.30 zijn actieve leden en kandidaat-gemeenteraadsleden op de markt naast het gemeentehuis aanwezig.

Op de verkiezingsmarkt, in de wijken en op de warenmarkt kunnen inwoners in gesprek gaan met leden van PE om hun mening te geven en vragen te stellen over de plannen van PE voor de komende vier jaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om terug te blikken op wat er de afgelopen vier jaar gebeurd is en wat de rol van PE daarin was.