Laurens Klappe voorgedragen namens PE

geplaatst in: 2010 | 0

Ermelo’s weekblad 17 maart 2010

ERMELO – Aline Verhoef heeft besloten haar kandidatuur voor het wethouderschap in te trekken. “Ik betreur het zeer dat ik deze beslissing heb moeten nemen. Maar ik zal me als raadslid blijven inzetten voor Progressief Ermelo en haar kiezers.”, aldus Aline Verhoef.
Raadslid Laurens Klappe is door de partij voorgedragen als kandidaat-wethouder. Hij stond nummer twee op de kandidatenlijst van PE en heeft veertien jaar ervaring als raadslid. Hij werkt momenteel als manager opbouwwerk en sociaal cultureel werk in Ede. Met hem denkt Progressief Ermelo een goede kandidaat voor deelname aan het college van B en W te hebben. Deelname aan het college blijft ook de inzet van de partij, nadat bij de gemeenteraadsverkiezingen opnieuw een goed resultaat is behaald en de positie als tweede partij is verstevigd.