Aline Verhoef-Franken stopt als raadslid

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0

Aline Verhoef-Franken stopt met ingang van 1 maart 2012 als raadslid. Dit heeft zij op 9 januari tijdens de algemene ledenvergadering van Progressief Ermelo bekend gemaakt.

“Ik ben 10 jaar raadslid geweest. Dat heb ik altijd met veel enthousiasme gedaan. Ik voel me betrokken bij Ermelo en heb vol overtuiging het progressieve geluid in de gemeenteraad gebracht. Het was geen gemakkelijke keuze om dit werk nu los te laten, maar ik wil weer meer tijd aan andere belangrijke zaken kunnen geven. En nu halverwege deze raadsperiode is het een goed moment om anderen de ruimte te geven zich verder in te werken in het raadswerk.” Aldus Aline Verhoef.
Aline Verhoef-Franken is sinds 2002 raadslid voor Progressief Ermelo en was vanaf 2006 tevens fractievoorzitter.

Opvolging in fractie
De raadsfractie heeft inmiddels huidig raadslid en vice-fractievoorzitter René Arts als nieuwe fractievoorzitter gekozen. Beoogd nieuw raadslid is Anneke Knoppert-Ruiter, zij is momenteel al fractievertegenwoordiger voor PE.