Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Bjarne Sinneker, plaats 17

“Ik ben Bjarne Sinneker, 18 jaar, eerstejaars student Bestuur & Organisatie wetenschappen aan de VU in Amsterdam. In mijn vrije tijd werk ik bij Bellini’s, korfbal ik in de A1 bij Dindoa en bij deze club ben ik ook scheidsrechter. Ik kom uit een sportend gezin; mijn  broer en vader voetballen bij EFC ’58 en mijn moeder loopt bij een loopgroep. Al vanaf de F-jes heb ik vanuit het sporten een leuke vaste vriendenclub.

Ik kies voor Progressief Ermelo omdat PE net als ik vind dat verenigingssport voor iedereen toegankelijk moet zijn: wedstrijdsport en breedtesport, ook als ouders voor hun kinderen  wat minder te besteden hebben. Dan moet er een bijdrage zijn vanuit de bijzondere bijstand of vanuit het jeugdsportfonds wat net opgericht is in Ermelo.”