Even voorstellen: onze kandidaten!

geplaatst in: Algemeen | 0

Henk Meurs, plaats 18
“Henk Meurs is mijn naam, ik ben gehuwd, heb twee kinderen waarvan er 1 in Amsterdam studeert.
Ik werk als (bijzonder) hoogleraar verkeer en ruimtelijke ordening aan de Radboud Universiteit en ben directeur van het verkeersadviesbureau MuConsult uit Amersfoort. In mijn vrije tijd ben ik actief als ondersteuner van psychiatrische patiënten, ben actief geweest bij de sportteams van mijn kinderen, denk mee met de ontwikkeling van onderwijs en help mensen die hulp nodig hebben bij uiteenlopende problemen. Ik geniet van lopen in de natuur met mijn honden, de terrassen van Ermelo, muziek (actief en ook luisteren).

Ik kies voor Progressief Ermelo omdat ik geloof dat we samen kunnen werken aan kansen voor mensen die het minder of moeilijk hebben. Zorgen voor elkaar betekent een verrijking. Progressief Ermelo bevordert dit door het stimuleren van een aantrekkelijk woon- en leefklimaat. Door prioriteit te leggen bij voorzieningen voor gewone mensen. En mee te werken aan oplossingen die ertoe doen voor alle burgers”.