100 Woorden over spreekuur

geplaatst in: Algemeen, column | 2
Evelien Kars

door Evelien Kars – Maandag 28 mei, om 19 uur. Dan zit ik er klaar voor, in de Dialoog. Voor mijn eerste spreekuur. “Neem een boek mee” zei iemand gekscherend, “want er is niet heel veel animo voor”.

Dat is bijzonder – als ik namelijk de berichten in de media lees, wordt er door veel mensen wat gevonden van de politiek. En dit is een uitgelezen moment om daarover in gesprek te gaan. Om nou te voorkomen dat ik straks met 100 mensen in gesprek ben… Ik zou graag horen wat u vindt van onderwerpen die te maken hebben met mijn dossiers: ruimte en sport!

2 reacties

  1. jobert

    Beste Evelien,
    sportief bedoeld, maar dit is mij te ruim… bovendien kan ik niet op maandag 29 mei, dat was 2017

  2. Anneke Knoppert

    Terug in de tijd… en dat voor een progressieve partij. We hebben de datum aangepast, dankjewel voor je opmerkzaamheid.