Tussen blokken en drempels

geplaatst in: Algemeen | 1

Door Rob Onderweegs – De Prins Hendriklaan is op de politieke agenda misschien wel de bekendste laan in Ermelo. Regelmatig een heet hangijzer in diverse vergaderingen, uitmondend in voor sommigen een langlopend dossier.

Na het definitieve besluit om de laan weer te openen voor het verkeer, is er nogal wat onenigheid over de kosten en de intensiteit van de verkeersmaatregelen die er in de wijk nodig zouden zijn. In diverse gesprekken met voor- en tegenstanders van de plannen, heeft Progressief Ermelo uiteindelijk ingestemd met het vrijgeven van het budget. In een stemverklaring is nog wel aan het college verzocht de uitvoering nog eens tegen het licht te houden, niet om deze te vertragen maar om nog meer draagvlak te bereiken en zo wellicht ook op de kosten te kunnen besparen.

  1. Joke Kerkum

    Vrijdag jl. liet de Gemeente weten dat de stemverklaringen geen vervolg zullen krijgen. Het plan dat gemaakt is in vervolg op de Raad van State-uitspraak wordt onverkort uitgevoerd.