100 woorden over 100 dagen

geplaatst in: Algemeen | 2

Door Evelien Kars – In de vorige periode was ik begonnen met 100 woorden rubrieken. En vandaag 100 dagen na de verkiezingen is het een mooi moment dat weer nieuw leven in te blazen. Zodat u weet waar we mee bezig zijn. En waarom.


100 dagen na de verkiezingen, wat is er gebeurd? Wat gaan we doen?

Sinds 1 juni ligt er een hybride akkoord, helaas met valse start. Vanuit onze visie “samenwerking is de sleutel tot succes” blijven we constructief punten voor het voetlicht brengen.

Denk aan bijvoorbeeld het voorkomen van budgetplafonds bij de zorg. Het voorkomen van onnodige onderzoeken (€ 150.000 voor de begroting en € 250.000 voor het Ecopark). Of voorkomen van uitgaven (€ 3,3 miljoen voor het parkeerterrein bij de Plus en Aldi). Maar ook: goede fietspaden, duurzaamheid in brede zin en andere vormen van woningbouw. 

Dát vinden wij belangrijk!

2 reacties

  • Evelien

   Beste Tauvic,

   Dank je wel voor je input. Ik heb het rapport nog niet uitvoerig bestudeerd, maar zag al schuin doorlezend dat jullie veel zaken in beeld hebben gebracht. Ik ga het doorsturen naar onze woordvoerder verkeersveiligheid, Rob Onderweegs. Mocht hij vragen hebben, dan neemt hij zeker contact op. Maar dat zal na het reces worden! Fijne zomer,

   Evelien