Progressief Ermelo op campagne

geplaatst in: 2007 | 0

Nee, er zijn nog geen verkiezingen op komst. Zeker niet voor de gemeenteraad. Die zijn pas over drie jaar. Toch stond PE op zaterdag 16 juni op het Pauwenplein. PE wil graag de mening van Ermelo-ers horen. Dat kan gaan over actuele onderwerpen, zoals woningbouw, huishoudelijke hulp via de WMO of de veiligheid van fietsers. Maar ook andere onderwerpen zijn welkom.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn ruim een jaar geleden. Progressief Ermelo wil ook graag buiten verkiezingstijd horen wat er leeft. Een van de manieren daarvoor is om vaker aanwezig te zijn in het dorp. De raadsleden van Progressief Ermelo zijn aanwezig en nodigen inwoners uit met hen in gesprek te gaan. Daarnaast kon er een enquête ingevuld worden over wonen in Ermelo. De verzamelde informatie gebruiken de raadsleden bij hun werk in de gemeenteraad.