nu stoppen

geplaatst in: 2008 | 0

Ermelo's weekblad 24 december 2008

ERMELO – Gemeentebelang, Progressief Ermelo (PE), Dorpspartij en SGP stoppen liever vandaag nog dan morgen met de ontwikkelingen van het sportpark. PE twijfelt er sterk aan dat er goedkope starterswoningen op het DVS-terrein komen. Als het aan PE ligt wordt de opbrengst van het Trefpunt ingezet voor goedkope woningen op het terrein van de Driesprong.

Voor de SGP is het punt bereikt om er een punt achter te zetten, voor het financieel en bestuurlijk een debacle wordt. "Nu stoppen", was Bart van der Knaap van Gemeentebelang van mening. Volgens Van der Knaap kleven er teveel risico's aan de exploitatie en is er onvoldoende draagvlak binnen de betrokken verenigingen. Wouter Vogelsang (Dorpspartij): "wie in alternatieven wil geloven, gelooft in sprookjes. Goedkope woningbouw wordt vooruit geschoven. We zijn nu drie jaar verder en er is nog steeds geen zicht op goedkope woningen."