Mening over verkeer en vervoer? Vertel het PE!

geplaatst in: 2011 | 0

Progressief Ermelo wil graag de mening van de Ermelo‘ers horen. Daarom staat PE komende zaterdag 11 juni weer in het dorp. Het onderwerp waarover de PE-leden dit keer graag met inwoners in gesprek gaan is het verkeer en vervoer in Ermelo. PE is te vinden op het Pauwenplein van 11.00 tot 14.00 uur.

De gemeente is bezig met een evaluatie van het Gemeentelijke Verkeer- en Vervoerplan (GVVP). Het gaat dan bijvoorbeeld over verkeersveiligheid en bereikbaarheid. Inwoners kunnen hierover hun mening aan de gemeente geven. Progressief Ermelo vindt het belangrijk om hierover ook zelf in gesprek te gaan met inwoners en te horen wat er leeft.

Wilt u wel wat kwijt aan PE, maar bent u zaterdag niet in de gelegenheid? Mail dan naar info@progressiefermelo.nl.