Persbericht Progressief Ermelo deelt uit

geplaatst in: 2012, Algemeen | 0

Persbericht Progressief Ermelo deelt uit

Op vrijdagavond 30 november, de laatste vrijdagse koopavond voor pakjesavond, zullen de raadsleden en andere leden van Progressief Ermelo (PE) de koude wind trotseren om met de inwoners van Ermelo in gesprek te gaan. Onder het motto ‘PEpernoten’ zullen zij de inwoners van Ermelo een klein Sinterklaascadeautje aanbieden. Uiteraard heeft u dan de mogelijkheid om vragen te stellen of om te laten horen hoe u tegen de verschillende zaken in Ermelo aankijkt. Dergelijke momenten zijn belangrijk voor PE omdat er zodoende voeling blijft bestaan over wat er op straat leeft. Dus mocht u tijdens het Sinterklaasinkopen doen vragen hebben voor Progressief Ermelo, schroom dan niet om één van de (raads)leden aan te spreken. Vanaf 19.00 uur zijn de PE’ers in het dorp te vinden.